Cumartesi, Temmuz 21, 2012

Kabak Corbasi

Malzemeler:

Büyük bir bahce kabagi ( ya da 3 orta boy kabak)
2 tane havuc, 2 tane kücük patates
1 tane kirmizi biber
4 dis sarimsak
1 adet et bulyon, yada et suyu
2 dal taze nane
tuz

Hazirlanisi:
Sebzeleri iri iri dogradiktan sonra bir tencerenin icine aliriz.
Üzerini gececek kadar sicak su koyariz, icine et bulyon, nane ,tuz da ekleyip kaynatiriz.
Corbayi mikserden gecirip, pürüzsüz olmasini saglariz.

Istenirse bir paket krema da en son eklenebilir, ben yagli olur diye tercih etmedim.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Bu yayına verilen bağlantılar:

Bağlantı Oluştur

<< Ana Sayfa